p.s nie wiem dlaczego mi nie wyświetla ikony gg przy profilu tylko numerki 2 " 76 "
Czy na naszym forum jest taka możliwość aby wklejane zdjęcia były umieszczane w tekście postu ale tak, by zapisywały się bezpośrednio na serwerze forum.[...] Jeśli chodzi natomiast o moją propozycję, to można byłoby dodać więcej emotikonek, np. "zmieszany", "zastanawiam się", "nie jestem pewien", "szczęśliwy"...
Witam,Ja mam taki wniosek racjonalizatorski a propos Kalkulatora. Przeglądając ostatnio wątki na forum, zauważyłem że dość często kolega Parasol lub inni podają link do kalkulatora ciśnienia. Sam nie dalej jak tydzień temu pytałem na forum gdzie on jest bo wcześniej jakoś nie trafiłem i bardzo dziękuję za link . Może dało by się dołożyć odnośnik do kalkulatora w głównym menu. Może przynajmniej część osób by z tego skorzystała zanim zada pytanie, które pojawia się na forum co kilka dni. Co o tym sądzicie PozdrawiamPiotrek
Pytanie do Admina , czy można byłoby dodać swój adres na YouTube, w ustawieniach profilu, tam gdzie są inne adresy (np.numer ICQ, email MSN Messenger, adres Yahoo).