[...] Zastanawia mnie, że Xonix na swojej stronie w ogóle nie przedstawia stacji pogodowych, jedynie zegarki i jakieś różne dziwactwa nie związane z pogodą, nie przyznają się? [...]
Miałam na myśli stronę producenta. Xonix.pl to strona dystrybutora. Producent w ogóle nie przedstawia stacji w swojej ofercie, jakieś multimedialne okulary itp. owszem, oprócz oczywiście całej masy zegarków. http://www.xonixwatch.com/ - innej nie znalazłam.
Może są jeszcze jakieś porządne, sensowne stacje spełniające moje kryteria w podobnych cenach ~250 zł? Jeśli nie to która z tych dwóch jest lepsza?Pozdrawiam
Spodziewałam się takiej podpowiedzi, tylko że ja do tej pory nie zaobserowowałam problemów z łącznością czujnika na tej częstotliwości niższej. Zresztą mam balkon w tym samym pokoju co czujka i to nie jest wieeelki salon, także możliwości zakłóceń nie są tak duże.
Co do czasu odświeżania to nie do końca wiem po co to. Owszem fajnie jak szybciej tylko że czy temperatura w takim czasie aż tak drastycznie się zmienia? Nawet jeżeli, to do niczego to nie jest potrzebne jeśli chodzi o zwykłe pospolite amatorskie wykorzystanie wskazań typu - w co się ubrać
Nie wiem, może dlatego że jestem kobietą skłaniam się ku nieszczęsnemu Xonixowi, ze względu na:więcej ikon prognozowania, bezprzewodowa czujka 60 m z przedłużeniem przewodowym (300cm) ze zwiększonym pomiarem do -40 stopni, wyświetlacz na czujce, wschody-zachody, dużo ustawień manualnych, ciśnienie z korekcją manualną, kontrastowy wyświetlacz, dość dobre warunki gwarancji i jej czas oraz możliwość bezproblemowego zakupu dodatkowych czujek w niezbyt wysokiej cenie.Brzmi sensownie chyba?
Spodziewałam się takiej podpowiedzi, tylko że ja do tej pory nie zaobserowowałam problemów z łącznością czujnika na tej częstotliwości niższej. Zresztą mam balkon w tym samym pokoju co czujka i to nie jest wieeelki salon, także możliwości zakłóceń nie są tak duże.Co do czasu odświeżania to nie do końca wiem po co to. Owszem fajnie jak szybciej tylko że czy temperatura w takim czasie aż tak drastycznie się zmienia?
Właśnie że nabrałam wątpliwości po ponownym oglądaniu ws9040, sprawa jeszcze nie zamknięta Jak to kobieta, 3 razy podejmę decyzję, 3 razy ją zweryfikuję, a potem okaże się co kupię Dziękuję za wyrozumiałość, będę musiała przemyśleć wszystko raz jeszcze z uwzględnieniem najnowszych rad.
[...] Jednie co to nie wiem dokładnie gdzie sobie tą czujkę zamieścić bo mieszkanie całkowicie na południe wszystkie pomieszczenia.Mogę ją jakoś przymocować do ściany w rogu okna bo tam najwięcej cienia, ale mur chyba będzie spore przekłamania dawać?Poradźcie coś
Mogę ją jakoś przymocować do ściany w rogu okna bo tam najwięcej cienia, ale mur chyba będzie spore przekłamania dawać?Poradźcie coś