Trochę sie zaniepokoiłem dziwnym zachowaniem mojej stacji. Otóż jakieś 4 dni temu na 15 minut stacja pokazywała w PC dane sprzeczne z odczytami np. opady 11000 mm wiatr 230km\h, ciśnienie 2200hPa i temp -54itd a na stacji było np. ciśnienie 1024hPa wiatr 16km\h opady 0 a temp -1stopien. Oczywiście wszystkie alarmy po przekraczane program uaktualniający informował o zmianie danych których nie wyśle ze względu na nagłą zmianę aż do takich wartości. Potem nagle ok ale musiałem wszystko poustawiać od nowa. Dodatkowo dziś przed chwilą zegar sam przestawił sie z 24 na 12 godzinny a opady z mm na inch, wiatr na mph itd. alarm wiatrowy wynosił 0km\h, alarm burzowy reagował na zmianę o puste miejsce i po tym hPa, a dodatkowo pojawiła sie ikona baterii po tym fakcie, której nie umiem zinterpretować.Stacja zasilana z zasilacza oryginalnego , wiec czy może to jakiś fałszywy alarm o bateriach czujnika lub bateriach stacji których nie ma? Nie wiem co sie stało ze samo wszystko sie po przestawiało. Znowu musiałem korygować wartości alarmów.