Zobacz może w kodzie źródłowym programu ile trzeba się namęczyć żeby ten program przetłumaczyć. Ponadto niektóre słowa w języku angielskim są znacznie krótsze niż po przetłumaczeniu na język polski co wiąże się z przeskalowaniem wyświetlanych okien to nie jest tak że wchodzę sobie w program i zaznaczam i jest przetłumaczone. Jest to żmudna i nudna praca.
Co do 50 osób - bo po prostu tak strzeliłem, 100 nigdy bym nie uzyskał a dla 20 osób nie ma sensu tracić tyle czasu skoro nikt nie będzie z tego korzystał, a dla siebie nie potrzebuje bo znam język angielski, owszem mogę zrobić tak że przetłumaczę program dla mniejszej grupy ludzi ale wtedy tłumaczenie będzie płatne. Dlaczego? Już wcześniej pisałem to nie jest tak prosto zrobić, dla mnie satysfakcją będzie jeżeli będzie z tego korzystać większa grupa ludzi.
Program składa się z tysięcy składni i tzw. Hintów, ponadto jest na tyle rozbudowany że trzeba poświęcić mu dużo czasu.
Ja nikogo do niczego nie namawiam jak jest za to ok jak nie to nie bierze udziału w tym wątku.