Szukam godnego następcy mojej obecnej stacji Xonix 657. Bardzo poważnie myślę o o Garni 1055 Arcus.
Gdyby byla w sprzedaży oficjalnej stacja HP1001/ 1003 to zapewne wybrał bym wlaśnie ją.
Wg mnie Garni prezentuje sie zacnie...co sądzicie o niej Panowie?
Czy jest jakis model zbliżony możliwościami do 1055?
Dodam ze Xonix 657 to dobry sprzęt, brakowało mi w nim jedynie wyświetlania temperatury i wilgotności dla zewnatrz i wewnątrz w trybie ciągłym, trendy dzialały tylko dla części wewnętrznej (trzeba było zmieniać w menu).
Od stacji wymagam dokładności, temeratur, cisnienia, wilgotności, wykresu historycznego dla poszczegolnych danych, trendy informujace o zmianie temp/ wiilgotności, fajne dodatki to fazy księżyca, dane na temat słońca, zegar itp.. Nie ukrywam ze i wygląd bazy tez jest ważny (żona zerka na bazę ze strony estetycznej na stacje, nie koniecznie co pokazuje

Nie jestem z fokusowany na prędkosci i kierunku wiatru oraz wartościach opadu. Ale moze trzeba zrobic jakis progres i podnieśc sobie wyzwanie do w.w. parametrów plus publikowanie danych w www.
Dajcie znac specjalisci co o tym sądzicie. Kiedys forum pomoglo to i teraz zapewne też pomoże- mentalnie i teoretycznie. Pozdrawiam wszystkich