Witam Was
Od grudnia 2018r jestem posiadaczką stacji pogodowej EIWS 1 EC-3123694 i wszystko było dobrze do migracji danych, które nastąpiły w marcu.
Bez problemu mogłam sprawdzać jeszcze w kwietniu historię z dowolnego miesiąca wstecz, a teraz wszystkie gdzieś przepadło
Mamy lipiec a ja nawet nie mogę sprawdzić podsumowania miesiąca - czerwiec.
Obecnie mam następujące problemy. Świruje mi czujnik temperatury. Tzn. czasem wywali błąd że jest -18*C; często zwiesza się temperatura. np. obecnie pokazuje stacja 14*C gdzie w okolicy na stacjach jest 20-22*C. Dodatkowo traci się jakby z mapy. W dniu dzisiejszym jeszcze całkowicie
Wymieniliśmy baterie i zresetowana. Niby wszystko się poprawiło, ale do czasu. Problem ponownie się pojawił, mój ją zdjął, wyczyścił i znów niby ok, aż do dnia wczorajszego
Wchodząc na
https://www.wunderground.com/dashboard/pws/IMYSOWIC11 widać że wszystko poza temperaturą stacja zapisuje jak wiatr, ciśnienie, index UV.
Stacja jest jeszcze przecież nowa
Dziś chcę ją dodać do konta ponownie. Ponownie wpisać wszystkie dane. Przyznam że jeszcze tego nie robiłam. Przeglądając forum wiele już się naczytałam.
Nie wiem, jak to nie pomoże to czyżby duże prawdopodobieństwo że może być uszkodzony czujnik temperatury ?
Z góry dziękuję za pomoc