Mam ją od 2014 roku.
PS. Ponownie podłączyłem stację przez ten sam kabel, tylko go bardziej docisnąłem przy podłączaniu. I jak na razie zaskoczyło, przesyłanie jak na razie działa. No cóż, zobaczymy co będzie dalej.
Ponownie pojawił się problem.
Stacja przestała regularnie odnotowywać dane. Zawsze dane były zapisywane co 15 minut (tyle minut miałem ustawione w EasyWeather) a teraz gdy patrzę na dane to jakieś dziwne wartości się pokazują - zresztą zobaczcie na screenie poniżej. 44 minuty? 52 minuty? 79 minut?! Skąd nagle takie wartości?

Gdy sprawdziłem archiwalne dane w głównej bazie po naciśnięciu przycisku "history", to zobaczyłem, że ostatnia zapisana temperatura była... o godz 2:00 w nocy. Aż do teraz, przez prawie 16 godzin, na wyświetlaczu cały czas była wyświetlona temperatura z godziny 2:00, czyli 6,6 stopnia.
W ogóle wszystkie dane począwszy od 1 marca są całkiem przesunięte w czasie, co możecie sprawdzić w linku do Wunderground w mojej sygnaturce. O godz 9:30 stacja zanotowała 7,7 stopnia, a już o 9:50 -1,1?! Zupełnie nierealne, gdyż wczoraj nie było żadnego mrozu.
Stacja mi zaczyna szwankować, czy co?