Witaj. W tym przedziale cenowym raczej nie znajdziesz niczego o podanych wymaganiach. Na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad dołożeniem i kupieniem stacji kompleksowej, która nie dość, że spełni wymagania, to jakość pomiarów będziesz miał zbliżoną do IMGW.
Po pierwsze warto kupić to:
https://www.ecowitt.com/shop/goodsDetail/251 To stacja all in one, ale warto dla 2 rzeczy: konsola i ultrasoniczny anemometr, który zaskakująco dokładnie mierzy prędkość wiatru, nawet w trudnych warunkach. Piezoelektryczny deszczomierz, to nieporozumienie, ale na ich stronie możesz kupić klasyczny korytkowy, który sprawuje się bardzo dobrze. Stacja ma ten plus, że możesz ją rozbudować o dodatkowe czujniki wilgotności gleby, wyładowań atmosferycznych czy jakości powietrza.
Jeśli zależy Ci na dokładnych pomiarach temperatury i wilgotności, to należy zaopatrzyć się w ich sondę WH32EP i osłonę Barani MeteoShield Pro 3. Uwierz mi, powstała spora grupa testerów takiej kombinacji i pomiary przewyższają często dokładność tych od IMGW. Ta sonda bez problemu pracuje z konsolą i stacją z linku powyżej. Czujnik z linku też nieźle sobie radzi, ale w dni solarne nie oczekiwałbym cudów.
Sam osobiście korzystam z tego rozwiązania i powiem szczerze, że odkąd prowadzę pomiary meteo, to tak dokładnych i rzetelnych jeszcze nie miałem i biorąc pod uwagę fakt, że łącznie wydałem około 2800 zł, to była to dużo lepsza decyzja niż kupienie 2x droższego Davisa albo kolejnej budżetowej stacji pogody.