JEDNAK 370 ZŁ a 99 zł to jednak spora różnica...w takim razie zaczne od tego auriola, a za jakiś czas kupie coś lepszego.
czy na ten czujnik do tej stacji bedzie potrzebna osłona ? domyślam się że czujnik jest na baterie, i w związku z tym czy są w zestawie baterie, czy może trzeba osobno kupić ? a jeśli kupić, to czy tak jak czytałem w innym wątku, najlepsze będą litowe ? i ile kosztuje taka paczka litowych ? ewentualnie w co się zaopatrzyć jeszcze przed otwarciem pudełka... nie ukrywam że zakup tego urządzenia to dla mnie wielkie przeżycie i chcę się przygotować jak najlepiej żeby nie było że przychodze do domu, ale nic nie zrobie bo czegoś nie dokupiłem...
ps Kolega w kilka postów wyżej napisał że minusem tej stacji jest krótki zasięg czujnika i częstotliwośc stacji. co to oznacza ? na co zwrócić uwage w tym pprzypadku ? mieszkam w dmoku jednorodzinnym pietrowym, czy to bedzie dobry wybór ?
no i generalnie sądzicie że trzeba koczować od 5-6 rano jutro przed lidlem czy jak pojde po racy o 16 to jeszcze spokojnie dostane ?