A nie lepsza była by rurka ze stali albo z czegoś podobnego, a nie z aluminium ? Aluminium napewno jest lżejsze, ale nie wiem czy bardziej wytrzymałe. Moim zdaniem stalowa rurka grubościenna jest lepszym rozwiązaniem. Pewnie z montażem takiej rurki i całego sprzętu byłby problem, chodzi o ciężar, ale po zamontowaniu napewno służyło by przez długi czas.
A co do Twojego masztu to przyznam, że prezentuje się bardzo dobrze, co do usztywnienia myślę, że jeżeli masz usztywniony maszt do połowy w zupełności wystarczy, BRAWO.
...Natomiast różnica wskazań czujnika wilgoci to aż 5procent! Badania przeprowadziłem prawidłowo w różnych warunkach i zawsze był ten sam błąd. Czy to jest normalne - taka spora różnica wskazań wilgoci? Też tak macie?
Właśnie przeglądam instrukcję do WH2080 i zdaje się, że dane wziąłeś z instrukcji obsługi do tej stacji z tabelki ze strony 32??
Parasol jeśli możesz to podaj mi jakieś konkretniejsze linki z rozwiązaniem - bo jak czytałem na tych podanych to doczytałem, że rozwiązania nie ma?
Ale wymyśliłem coś innego - jak wspominałem pracuję nad tym. Może coś z tego wyjdzie a może nie
[...]Mam jeszcze inne pytanie - czy te belki, które wskazują historię ciśnienia muszą tak cały czas migać - tzn pojawiają się i znikają - da się to jakoś wyłączyć?