Poczytaj sobie forum i sprawdź recenzje, opinie, stacje użytkowników i przekonasz się co warto sprzedawać

Wydaje mi się, że większość osób kupuje stacje do 200 zł. Jeśli mieszkają w bloku czasem nie potrzebują wiatromierza i pluwiometru (trudno ulokować je tak by dawały wiarygodne odczyty)- głównie interesuje ich temperatura, ciśnienie, więc nie opłaca im się wydawać więcej. Nie każdy też widzi potrzebę przesyłania danych do internetu, ale dla mnie to jest jedna z największych zalet, bo mogę dzielić się swoimi pomiarami z innymi.
Ja mam stację Conrad 0101 jak widać i póki co jestem z niej zadowolony. Całkiem przyzwoity sprzęt jak za tą cenę. Oby tak nie było, ale jeśli skończy mi się gwarancja to chciałbym na pewno mieć możliwość dokupienia zamiennych elementów jeśli np. wiatromierz się zepsuje czy czujnik termo-higro padnie, tak by nie kupować od razu nowej stacji, gdy reszta czujników działa. Może też jeśli byś za odpowiednią cenę sprzedawał dobre osłony na czujnik od temperatury nie jeden klient by się skusił

Sporo osób ma stacje Fine Offset w różnych wersjach i myślę, że by skorzystali z takiej oferty. Dodatkowym gadżetem w który się niektórzy zaopatrują są kamerki.
To czego mi brakuje obecnie najbardziej to podłączenie stacji do Internetu 24 h. Gdyby w Twoim sklepie można było kupić jakieś fajne i w miarę tanie urządzenie do łączenia stacji z internetem bez pośrednictwa komputera, czyli router, meteohube z USB i odpowiednim oprogramowaniem itp. to pewnie byliby chętni