Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystajc z forum wyraasz zgod na uywanie cookies. Wicej informacji w regulaminie.
StacjePogody.waw.pl

Autor Wątek: Brak komunikacji z nadajnikiem  (Przeczytany 2929 razy)

Offline Feliniak2808

• Cirrus
  • *
  • Otrzymał podziękowań: 0
  • Typ stacji: Wh1090
Brak komunikacji z nadajnikiem
« dnia: 29 Sierpnia, 2013, 13:06:42 »
Witam wszystkich, jestem nowy na forum i pierwszy post niestety nie będzie łatwy. Zakupiłem stację z niemiec jednk mimo że jest nowa nie komunikuje się. Przeglądając forum i google dowiedziałem się o różnych metodach połączeń przy włączeniu... Bez rezultatów. Gwarancji oczywiście brak jednak jako że czuję się swobodnie w elektronice zwracam się z ogromną prośbą. Czy dysponuje ktoś z Was zdjęciem wewnątrz stacjii jak i nadajnika zewnętrznego? Jesli moje przeczucia są dobre może w bardzo łatwy sposób będzie rozwiązanie tego typu problemów z brakiem komunikacjii. Podejrzewam błąd w jednym z elemntów ale jeśli nie zobacze nawet na zdjęciu u innych jak to wygląda nie dowiem się jak uratować. Być może będIemy mogli sobie pomóc wzajemnie i innym którzy rownież posiadają te stacje z podobną usterka bez gwarancji lub kupione na ebay z innych krajów.

Forum Użytkowników Stacji Pogodowych

Brak komunikacji z nadajnikiem
« dnia: 29 Sierpnia, 2013, 13:06:42 »

Offline woolfw90

• Cirrocumulus
  • **
  • Otrzymał podziękowań: 1
    • http://activeweather.org/Midleton1.php
  • Typ stacji: ws1080
Odp: Brak komunikacji z nadajnikiem
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Sierpnia, 2013, 16:48:10 »
Witam.
Mam kilka zdjęć płytki wyświetlacza do modelu 1080. Jeżeli chcesz to podeślij mi adres e-mail na priv to wyśle zdjęcia.

Pozdrawiam