Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystajc z forum wyraasz zgod na uywanie cookies. Wicej informacji w regulaminie.
StacjePogody.waw.pl

Autor Wątek: Xonix TE651 - ikona trendu  (Przeczytany 2510 razy)

Offline MarqTwo

• Cirrus
  • *
  • Otrzymał podziękowań: 0
  • Typ stacji: xonix TE651
Xonix TE651 - ikona trendu
« dnia: 31 Października, 2013, 19:36:44 »
Witam serdecznie wszystkich. Jest to mój pierwszy post na forum. Nie znalazłem dedykowanego wątku więc korzystam z okazji :-)
Stałem się "szczęśliwym" posiadaczem stacji jak w temacie. Była to świadoma decyzja po przeczytaniu wszystkich dostępnych informacji i recenzji.
Moje pytanie brzmi: czy udało się komuś "uruchomić" ikonę trendu wahań ciśnienia atmosferycznego? Na myśli mam trzy strzałeczki w lewym górnym rogu najwyższego modułu. Nad "Graficzną prognozą pogody". Jest to opisane na stronie 12 instrukcji obsługi. Strzałeczki można zobaczyć przy specyficznym oświetleniu wyświetlacza. Są tam. Żadna jednak nie jest wyświetlana. Lokalny sprzedawca (z popularnego portalu aukcyjnego), który (moim zdaniem) dokonuje przeróbek podświetlenia na "negatywy" poinformował mnie że ta funkcja jest "wyłączona". Wysłałem zapytanie do polskiego dystrybutora z jego strony www. Poza automatycznym potwierdzeniem przyjęcia informacji nie dostałem żadnej odpowiedzi.
Co do samej stacji, jak na moje (bardzo specyficzne) potrzeby jest wystarczająca. I póki co poza tą ikoną, nie mam wielu uwag do działania.  Myślę że za kilka tygodni dołożę moją opinię.

Błąd bazy danych

Spróbuj ponownie. Jeśli powrócisz do tego komunikatu, zgłoś błąd administratorowi.