Z tego co widzę (być może błędnie), to forum hostuje premium.pl, które działa na serwerach home.pl. To dziwne, że nie masz żadnego kontaktu zwrotnego z ich strony.
Nie rozumiemy się. W 2014 roku forum zmieniło właściciela. Wysłałem maila, w połowie stycznia, do nowego administratora forum, z informacją o zaistniałym problemie. Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, problem też nie został do tej pory rozwiązany.
Jeżeli np. zapomnisz hasło, to nie będziesz mógł go przypomnieć, bo system nie wysyła maili. Jeżeli ja zapomnę hasło, to także nie będę mógł go przypomnieć, a to oznacza, że nie będę mógł wam wtedy w żaden sposób pomóc. Nowi użytkownicy nie mogą się zarejestrować, a starzy użytkownicy z czasem przestaną pisać, bo wcześniej czy później prawdopodobnie zapomną swoje hasło. Czyli cały czas będzie zmniejszać się liczba dyskutujących. Dlatego, aby dać wam możliwość bezpiecznej dyskusji w temacie stacji pogodowych, założyłem alternatywne forum - AleForum.pl. Warto się zarejestrować, jest bezpieczne połączenie i strona dostosowana do urządzeń mobilnych.