Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystajc z forum wyraasz zgod na uywanie cookies. Wicej informacji w regulaminie.
StacjePogody.waw.pl

Autor Wątek: Wyszukiwarka-porównywarka stacji lub polecenie przez Was  (Przeczytany 3402 razy)

ygreko

• Gość
Wyszukiwarka-porównywarka stacji lub polecenie przez Was
« dnia: 18 Listopada, 2010, 20:01:19 »
Cześć,

Często kupuję w internecie i zasadniczo wszystkie produkty są dobrze opisane i w gąszczu ofert można znaleźć taką dla siebie.
Szukam teraz stacji pogodowej i widzę, że prawie wszędzie te stacje są wrzucone do jednego wora i aby znaleźć tą dla siebie potrzebuję przejrzeć wszystkie... Nawet na stronach "branżowych".
Czy jest gdzieś jakaś strona z porównaniem, gdzie poza opcją "cena", "miasto", "typ: elektroniczna" będę mógł wyszukać/porównać stacje według tych kryteriów:
 - radio FM i budzik
 - podświetlenie nocne (zegar widoczny w ciemności, może być projektor, albo po prostu duże cyfry)
 - mozliwość powieszenia na ścianie
Nie są to wygórowane parametry, przyznacie chyba...

A może ktoś z Szanownych Forumowiczów może mi podsunąć. Szukam stacji do powieszenia na ścianie, która zastąpi radiobudzik, godzinę da się odczytać w ciemności z odległości 5 metrów, da się powiesić na ścianie, czujnik zewnętrzny, prognoza na 12-24h, DCF, dodatkowa prognoza może być z internetu po wifi; absolutnie nie interesują mnie niepotrzebne bajery typu wyświetlanie zdjęć itd., budżet do 500 zł.

Dzięki,
Piotr

Forum Użytkowników Stacji Pogodowych

Wyszukiwarka-porównywarka stacji lub polecenie przez Was
« dnia: 18 Listopada, 2010, 20:01:19 »

Offline LukaszH

• Nimbostratus
  • Otrzymał podziękowań: 19
    • Pogoda w Łukowie
  • Typ stacji: Netatmo - Inteligentna Stacja Pogodowa
Odp: Wyszukiwarka-porównywarka stacji lub polecenie przez Was
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Listopada, 2010, 22:46:23 »
Jasne że jest taka stronka...
http://stacje-pogody.pl/wyszukiwarka_stacji_pogody.html

Tutaj możesz zaznaczyć co by cię interesowało (parametry) a później ewentualnie szukać w sklepach.
Ostatni zaglądałem na RTV EURO AGD - tu jest też porównywarka
http://www.euro.com.pl/stacje-pogody.bhtml
« Ostatnia zmiana: 18 Listopada, 2010, 22:53:34 wysłana przez LukaszH »