Jeśli godzina została ustawiona automatycznie, to i data również powinna. Dlaczego tak się nie stało, trudno mi powiedzieć. Próbowałeś zresetować stację? Może urządzenie się "zawiesiło"?
Jeśli uruchmiłeś stację, krok po kroku, zgodnie z instrukcją, to powinna pracować prawidłowo. Nie jest normalną rzeczą aby wskaźnik temperatury mrugał. Jeśli tak dziwnie zachowuje się wskaźnik temperatury zewnętrznej, to wskazuje na usterkę czujnika, a jeśli wewnętrznej - na niesprawność stacji bazowej.
Tak czy inaczej, urządzenie pracuje niepoprawnie. Pozostaje reklamować ale na przyszłość nie wyrzucaj opakowania, zanim nie sprawdzisz czy urządzenie dobrze pracuje 
Tzn czas i data sie zaktualizowały. Wiem już o co chodzi - te dziwne znaczki oznaczaly czwartek :-| bo po polnocy zrobilo sie FA co pewnie mialo znaczyc FRiday..
Jeśli chodzi o uruchamianie stacji "krok po kroku" to w zasadzie, wg. instrukcji nie ma zbyt duzej filozofii. Wlozylem baterie do czujnika, zawiesiłem go za oknem. Wlozylem baterie do urządzenia, czas zaczal mrugac zeby sie zaktualizować, ja ustawiłem "z palca" pogode, jezyk. Czas sie zaktualizowal a temp. zewnetrzna nie. Pozostaly kreseczki. Wiec czujnik postawilem obok urzadzenia, zrobilem wszystko od poczatku i wtedy sie zaktualizowal. Wiec powiesilem go znow. Niestety po powieszeniu przestalo sie aktualizowac. Pomyslalem jeszcze, ze moze mam okna z bunkra przeciwatomowego, wiec sprobowalem poprostu na odleglosc. Juz z ok. 3 metrow nie aktualizuje sie temp. z czujnika.
Co do migania - fakt, miga tylko przy przesylaniu temperatury (tzn miga=raz mrugnie na ulamek sekundy).
Pudelko hmm no tak pudelko

Udalo mi sie go przywrocic ;] na szczescie smieci nie wywiezione byly hehe.