Ja mam problem też z kodowaniem znaków. Musiałem użyć ISO-8859-2 dla pliku html, żeby dobrze wyświetlała się nazwa stacji (miejscowość), ale za to teraz tekst do prognozy Cumulusa nie wyświetla polskich znaków...
No i nadal nie wiem w którym pliku jest zdefiniowany ten znak stopnia C w wyświetlaczu róży wiatru, bo też tam jest to A...
Masz również to A po wartości kierunku wiatru na wykresie ze wskaźnika prędkości wiatru (patrz załączony obrazek). Miałem to samo ale znikło jak w "gauge.js" oprócz zaproponowanej przez ciebie zamiany dokonałem analogicznych zmian w liniach 1625, 1692 i 1693 (linie powiązane z kierunkiem wiatru).
Co do polskich liter to "gaue-ssT.htm" zakodowałem w UTF-8 a w miejsce naszych ś, ć itp wstawiłem kody znaków unicode
http://www.kurshtml.edu.pl/generatory/unicode.html To nie poprawiło polskich znaków w prognozie pogody (dalej ich nie ma) ale zniknęły te A na wskaźniku kierunku wiatru.
Zapytałem też twórcę STEEL GAUGES o to w jakim pliku są zdefiniowane symbole stopnia wyświetlane na wskaźniku kierunku wiatru i otrzymałem taką odpowiedź:
" The degree symbol "°", is embedded in the SteelSeries library.
Piotr