Takie pytanie mam czym, ta stacja którą ty posiadasz różni się od np. takiej stacji jak La Crossa WS9040 którą mam zamiar kupić ? Pokazują chyba takie same informacje a ceny znacznie się od siebie różnią (la crossa kosztuje około 220 zł).
Mam wrażenie, że pytanie kierowane jest do mnie. A jeśli tak, to wszystkie różnice między tymi stacjami możesz sobie prześledzić:
Globaltronics GT-WS-03sLa Crosse Technology WS 9040Wynika z nich, że stacja Globaltronics ma opcję godzin wschodu i zachodu słońca oraz długości dnia słonecznego, czego nie ma La Crosse. Z kolei La Crosse wykorzystuje technologię IT+ a Globaltronics - nie. Pozostałe opcje są takie same. Teraz trzeba się zastanowić, jakie opcje są komu potrzebne. Jeśli interesuje Ciebie analiza z czujników co kilka sekund, to La Crosse będzie lepsza, jeśli nie - dobrym wyborem będzie Globaltronics. Jeśli w grę wchodzi wyłącznie cena, to wybór chyba jest oczywisty.
Stacja La Crosse WS 9039, różni się od modelu WS 9040 nie tylko ceną. Ma już mniej opcji.