Ja także napiszę o tej stacji bo jestem jej posiadaczem od 1,5 roku. Stacja bazowa działa bez problemów, 1 -3 resety na rok, co może mieć związek z jakąś za małą pojemnością od strony zasilania, bo normalnie jak odciąć jej zasilanie działa jeszcze 10 sekund a po resecie jak odciąć to jest natychmiastowe wyłączenie stacji. Czujniki były fenomenalne , działało wszystko podobnie dobrze jak stacja DAVIS , zero problemów w zimie, w lecie tylko podczas gołoledzi zamarzał wiatromierz. Dane odczytywane bez problemu ale teraz po uderzeniu pioruna z czujników nic nie zostało, wszystkie 3 padły, zakupiłem po dwa nowe (wiatr i czujnik TX 13) . Czujniki sprzedaje firma Likor w cenie 199,- za TX 13 i 125,- za TX 12 jeżeli ktoś jeszcze używa prócz mnie tej stacji. Nowy czujnik zapasowy (mam teraz 3 sztuki) działa trochę gorzej , na słabszych bateriach nie wysyła danych, ma lekkie problemy z przesyłem danych co 32 sekundy zdarzy mu się pokazać to samo , raz na jakiś czas, temp rośnie i spada z opóźnieniem, nie tak jak w przypadku starego czujnika.