Mam do Was pytanie, bo napotkałem dziwny problem. Szukam nadal hostingu dla swojej strony i niektóre mają taki system katalogów, że wszystkie pliki strony trzeba umieścić w folderze np. public_html. Do tej pory moja strona była na serwerach, gdzie bezpośrednio wrzucało się wszystko na serwer.
Teraz jednak jak miałem zawartość strony w folderze public_html lub htdocs to Cumulus nie może załadować plików, np. realtime.txt. Cumulus nie ładuje go do folderu public_html, ale do katalogu wyżej, czyli miejsca, gdzie pliki nie są czytane. Przez to nic nie działa, co potrzebuje aktualnych danych w realtime.txt.
Jakie w takim przypadku muszą być ścieżki w ustawieniach Internet/Pliki? Klient FTP z użytym loginem, nazwą hosta i hasłem się łączy. Po wpisaniu tych danych do Cumulusa niby jest ok, nie pokazuje błędu, że jest jakaś literówka itp. Jak wejdę przez klienta FTP to widzę te pliki, które ma ładować Cumulus poza właściwym katalogiem. Trochę się z tym męczyłem i mi nie wyszło...

Ja mam to teraz tak dla konta, gdzie pliki wrzuca się bezpośrednio na serwer (nie ma konkretnego folderu).