HI
https://www.wunderground.com/dashboard/pws/IGMINAMI4Nadal widzę następujące problemy:
1. W "MY DEVICES" stacja ma status Offline (czerwony) , pomimo iż cały czas nadaje i w tabeli widzę prawidłowe wyniki
2. Parametry podawane przez stację są zapisywane w nieregularnych odstępach czasu (od 1 do 20 minut), pomimo iż stacja jest cały czas włączona , połączona z WU (biała ikona) a WiFi i internet są stabilne
3. W sekcji Summary kompletne bzdury! Temperatura minimalna, średnia i maksymalna takie same, 4 stopnie (a z danych w tabeli wynika że było od 14 do 18 stopni). A to już jest niezależne od mojej stacji.
Czy ktoś ma takie problemy?
DuDuS
PS. 27 napisałem na stronie WU informacje o problemach, i dostałem powiadomienie że dziękują i odpiszą tak szybko jak to możliwe. Widać 3 dni to zbyt mało na odpowiedź , chociażby "możesz nas DUDUSw d.... pocałować"
Dlatego dziś napisałem do nich co następuje:
"Minęły 3 dni, i nie dostałem żadnej odpowiedzi, a problemy nadal trwają! Widzę wysoki poziom profesjonalizmu firmy :-( "
Ale nie myślę aby ktoś się tym przejął w WU. Generalnie w dzisiejszym świecie nikt się już niczym nie przejmuje (poza zgarnianiem forsy oczywiście). Tylko takie dinozaury jak ja i mnie podobni stawiają honor i twarz(żeby się nie golić z obrzydzeniem) wyżej niż dobra. No ale my już niedługo odejdziemy do mam nadzieję lepszego świata (bez komputerów, kart płatniczych, smartfonów i wszechobecnej przede wszystkim inwigilacji).
DuDuD