Znajdziesz tam niezainstalowany sprzęt, po kliknięciu na nim prawym myszki będzie 'aktualizuj sterownik'. Wskaż mu lokalizację rozpakowanych sterowników.
Właśnie u mnie jest chyba inaczej. Jeszcze sprawdzę.
Oczywiście nie należy chwalić dnia przed zachodem Słońca. Cały wieczór siedziałem wczoraj nad Cumulusem, który zaczął wariować na tym terminalu. Od początku. Najpierw u mnie na laptopie doszło do utraty kontaktu ze stacją (nie wie co jest w moim kompie, ale póki co zdarza się to tylko tu). Wyjąłem baterie na parę minut. Włożyłem, podłączyłem ponownie. Oczywiście utworzył się jakiś fałszywy rekord z opadem 9.1 mm, który udało się usunąć w logach i na wunderground.
Instaluję Cumulus na terminalu. Zamieniam pliki z danymi w folderze "data" i konfiguracyjny. Podłączam stację do terminala. Coś szybko się się przewinęło i jest komunikat związany z symbolem dziesiętnym. Pierwotnie były przecinki. Wyłączam Cumulusa. W ustawieniach regionalnych zmieniam na kropkę. Włączam Cumulusa, a ten o dziwo ściąga całą pamięć ze stacji (pomimo, że była resetowana te dane tam są) wraz z tym złym rekordem. Potem po przetwarzaniu wyłączyłem szybko program, żeby mi na Wunderground nie powysyłał złych danych. Uruchamiam ponownie - niby jest OK. Po jakimś czasie wyłączam Cumulus i znowu uruchamiam, a ten znów pobiera dane z całej pamięci. Próbowałem robić "Reset memory" w EasyWeather, ale nie pomogło... Jak podłączyłem do swojego kompa to Cumulus pobrał tylko najnowsze dane. Usunąłem na terminalu Cumulusa, potem ręcznie to co było zostało w folderze. Zainstalowałem, ale jest to samo...
Druga sprawa jaka okazała się po paru godzinach bezczynności w nocy to utrata kontaktu z terminalem. Gdzieś po 2 godzinach bez zdalnej ingerencji dane przestały być wysyłane do sieci. Nie wiem co się stało, bo rano już nie było czasu podłączać monitora do terminala. W Win XP włączyłem opcję stałego włączenia, wyłączaj monitor i dyski ustawiłem na Nigdy. Coś może przeoczyłem? A jeśli nie to może da się coś zrobić z bezczynnością? Jakiś skrypt, który będzie co godzinę coś uruchamiał?
Niestety nie będzie mnie teraz w domu, więc kontakt z terminalem będę mieć tylko zdalny i ciężko mi teraz powiedzieć czy system zhibernował czy się uśpił.
Tak czy inaczej wszelkie sugestie mile widziane

Może przyspieszycie mi szukanie rozwiązania.