(...) "Kocham Cię" za te odpowiedzi.

Wiedziałem, że można liczyć na twoje rozwlekłe , ale jakże sensowne i konkretne odpowiedzi.(...)
To nie portal randowy ale co tam ...

Pewnie spodziewałeś się, że to właśnie ja się poświęcę dla Ciebie skoro mnie "kochasz" - wartość miłości liczy się bowiem tym, ile jedna strona robi dla drugiej a nie tym ile razy powie "kocham".

A wracając do kwestii rozwlekłości - to widocznie różnie postrzegamy rolę jaką ma spełniać forum - w szczególności takie forum jak to naszpikowane wiedzą techniczną i wymagające pewnej konsekwencji, uzasadnień punktu widzenia, pełnych zdań, nie używania skrótów... A dlaczego ? Ponieważ fora czytają nie tylko zarejestrowani userzy forum "siedzący po uszy w temacie" ale przede wszystkim ludzie poszukujący konkretnej wiedzy - aby dołączyć do tak ekskluzywnego grona użytkowników stacji pogody

Ty - tak sądzę - widzisz forum jako rozmowę dwóch lub więcej user-ów odpytujących się na interesujący ich temat. Jednak zbyt zwięzłe wypowiedzi pomiędzy nimi nie wnoszą wartości dodanej dla adepta tematu który poszukuje szerszej wiedzy...
Cóż - tak mam ... nie lubię milczków i niedomówień

i dzięki za oklaski - możesz je podbić klikając "Dziekuję" pod avatarem

(...)Mógłbyś jednak odpisać na Prywatną Wiadomość...
Dzięki za posta - Twoja wiadomość nabiera "godności"