HI
Jest tak. Wgrałem ponownie 2.4.6, skonfigurowałem, mam połączenie z siecią WiFi (5 zielonych słupków) i w końcu znowu białą ikonkę obok (do złudzenia przypomina WiFi na Androidzie). Czyli wreszcie jest połączenie z WU. Najwyraźniej FW 2.2.9 z chomika Griszki był walnięty.
Nadal jednak nie widzę danych ani na stronie WU
https://www.wunderground.com/dashboard/pws/IGMINAMI4 ani w aplikacji na Androida "Meteo Monitor 4 Personal Weather Stations (PWS)". Może trzeba poczekać?
I jeszcze jedno. Chłopcy z WU nie odpisali na mojego maila, a w sekcji "MY DEVICES" WU nadal widze "Under Maintenance"
DuDuS
Poprawka. W "Meteo Monitor 4 Personal Weather Stations (PWS)" już widzę moje wskazania. Czekam co z WU. 2 tygodnie walki !!!
Poprawka. Jednak wyświetlane informacje nie są zgodne z tymi które widzę na panelu (ciśnienie, temperatura, wilgotność). Nie są idiotyczne, ale jednak różne. Czemu? Na stronie WU nadal nie widać żadnych odczytów
He. He Rychu :-) Dzięki za dobre słowo . OK. Nie poddam się . Ja zresztą nigdy się nie poddaję . Walczę jeśli jest chociaż cień nadziei. A a nawet dłużej. Inaczej nigdy bym niczego nie osiągnął w życiu. Drzwiami mnie z egzaminów na studiach wywalali, a ja oknem wracałem! I jakoś dałem radę. Jeszcze raz dzięki za pomoc.