Nie stać mnie natomiast aby co 2 lata kupować nowy zestaw czujników za 500zł, które znowu się zepsują za jakiś czas. Może niesłusznie oceniam produkt i chciałbym się mylić. Mam nadzieje że Wasze Hp przeżyją mojego Davisa i będą Wam długo i sprawnie służyć. Jeżeli tak to proszę poinformujcie mnie o tym w tym wątku. Wtedy moją następną stacją będzie HP1001.
Awaryjnosc to tylko jeden problem -wczesniej szlag Cię trafi jak zobaczysz co ona wyswietla:))

Uważam ,ze dyskusja tu nie ma sensu , o czym przekonałem sie sam ... Jednym z powodów jest:
Żeby zauważyć różnice w klasie pomiędzy pewnymi sprzętami trzeba posiadać oba. Dotykasz stację i czujesz, że to nie zabawka.
W tym zaś przypadku nie trzeba nawet dotykać, wystarczy otworzyć oczy.
Innym powodem sa przytaczane argumenty czego namiastkę dostałes chocby pare postów wyżej... Ja otrzymałem ciekawsze

- stety niestety zostały wykasowane przez admina

Ale bardzo sie ciesze , że jest głos rozsądku !
A z tym wyswietlaczem co nie jest kolorowy i z innej epoki to jakaś wydumka , ale Marcinie D - i tak nie przekonasz fanów kolorków ! a co to ma wspólnego z meteorologią, nawet taką amatorska, to juz ja nie wiem i Ty tez sie nie dowiesz:))
Pozdrawiam
PS Chciałem jeszcze dodać, że znowu przed chwilą popatrzyłem na ten beznadziejny wyświetlacz..... i wiecie??
Wiem jaka jest temperatura !